Showing 54 Result(s)
kisahsidairy.com

Kerana Perebutan Kuasa

Assalamualaikum Macam-macam hal la bebudak opis nie..Bila dah takde kerja,inilah jawabnya..EH..eh…banyak pulak up entry hari nie..haha…tu time ada idea nak buat.. Just nak bagitau korang nie la kan,Aku ada up satu entry berkenaan dengan bisness tudung,maksudnya nanti ada entry bergambar keluaran tudung terbaru De salma…Itu just entry untuk mereka-mereka yang mencari tudung De salam terkini..Biasalah.networking tu penting dalam bisness…Buat masa nie belum terfikir lagi nak bina blog untuk Bisness aku …

INFO kisahsidairy.com PRODUK REVIEW review product secret laxing

Bakar Lemak Dengan Secret Laxing

Assalamualaikum Sape nak kurus.angkat tangan hehe..Bukan mudah kan nak  cari produk yang betul-betul berkesan dan sesuai untuk membakar lemak tepu yang beranak pinak kat badan kita ni..Of courselah kita mencari produk yang betul-betul sesuai untuk diri kita nie..Tapi kalau kita tak mencuba kita takkan tau pulak keberkesanan sesuatu produk itu sesuai atau tak dengan kita…So…cuba jangan tak cuba ye.. Memang dari dulu lagi aku mencari produk yang yang sesuai untuk …

kisahsidairy.com PRODUK REVIEW review product

Review Product:Life Food Dari Hishop.My

Assalamualaikum Lama dah tergendala nak review product dari hishop nie..Sebabnya..aku memang terlupa tentang tu.memandangkan Hishop ada banyak produk yang diorang bagi kat aku..baik kan..hehehe.. Oklah,kalau dulu aku ada review product Fairy Blossom. Meh,sekarang nie aku review produk tentang Life Food pulak. Life Food ni makanan sampingan untuk mengecilkan size badan korang dan ia juga membantu melawaskan pemakanan yang korang dah makan..Kalau korang yang susah sangat nak ehem2 lepas makan,bolehlah ambil …

MOTIVASI

Peringatan Isnin untuk diri sendiri

Assalamualaikum Isnin dah???emmm..rasa macam malas  nak gi kerja…huh…itulah yang selalu difikirkan bila tiba hari isnin.. Dah memang Penyakit M tu sentiasa ada dalam diri Manusia nie kan..termasuk la aku,betul tak..Tapi tak boleh dijadikan Habit kalau kita nak terus ke hadapan..Sebab Penyakit M tulah yang sentiasa menganggu kita untuk kita terus berjaya. sumber:google Dari pembacaan aku bagaimana mengatasi Masalah malas  mengikut ajaran islam ni mudah je,cuma bergantung pada kita lah bagaimana …

ONLINE SHOPPING

Beli EZ Jack Water Cannon Di Lazada

Assalamualaikum Baru sampai semalam barang nie menggunakan COD..Senang..Boleh check barang samada ianya dalam keadaan baik atau tak berbanding bayar dulu.. Itulah senangnya bila ada penghantaran seperti ini..Memang sekarang nie lebih selesa bershopping di LAZADA..Barang yang diterima pun aku puas hati.. Baru minggu lepas order barang tu,hari nie dah sampai..Ikut pada invoice penghantaran selama 7-8 hari..em…,mybe diorang dah ada stock brang tu..Tu yang cepat sampai.. Aku beli EZ Water Cannon ni,sebabnya …

online shopping

Tudung De Salma Exclusive

Assalamualaikum Bagi korang kat luar sana yang mencari Tudung De Salma Exclusive terkini,meh nak war-warkan pada korang,Boleh dapatkan Pelbagai Jenis pattern Tudung De salma Exclusive sahaja di Facebook dan Instagram aku.. Alhamdulillah..Berniaga secara kecil-kecilan dahulu..Mana tau rezeki berniaga tu terbuka luas untuk aku kan.. Selain dari menjadi Dropship Sensual Plus Serum,aku dah start jugak menjual Tudung Desalma ni..Kenapa aku memilih untuk berniaga Tudung nie,adalah kerana aku suka untuk memakai Tudung …

outing

Jalan-Jalan Cari Makan Bersama Nur Awfiyah

Assalamualaikum emmm…bizi sikit hari nie..tak dpat nak blogwalking hari nie macam biasa…Ada beberapa blog je yang aku sempat singgah hari nie..aim Sorry!!!.. Oklah..Nak cerita pasal malam semalam..Semalam petang hantar adik aku ke senai..Balik terus lalu highway EDL yang baru..En.husband dah ngadu perut lapar pulak..ececeh…Lapor memanjang bujang nie sorang..Bujang ke??hehehe…jawab sendiri ler…Anak omak…Larikkk…. Sempat menyinggah ke RNR pandan yang baru di buka baru-baru nie..Memang tak ramai orang ler masa tu kan..Mybe …

kisahsidairy.com saya menang

Dah Terima HAdiah Dari Mialiana.com

Assalamualaikum Emmmm..rasanya ramai yang teka tepat apa hadiah yang aku dapat semalam kan…Of courselah…Sebab ramai yang join Soalselidik dari Mialiana.com kat sini . Saja-saja semalam aku postkan satu entry di sini selepas abang posmen bagi parcel tu kat aku. Wah..sangat pandai korang meneka kan…ececeh…sorry tak de hadiah untuk tu…cuma ucapan terima kasih sebab singgah blog aku nie..Insyallah..nanti ada rezeki lebih,aku buat GA… Apa yang ada di dalam Parcel nie kan.. v …