Uncategorized

Dah jadi macam ni

Assalamualaikum.
Abaikan tajuk entry aku yang asal boleh..hadooii..bila kat kampung, tanpa wifi dan quota internet macam ni, melumpuhkan segala aktiviti untuk bisness dan jugak blogwalking. ?
Ini gara gara aku dah menggunakan lebih 80% quota internet..sakit pula hati kita ni..
Terpaksalah tunggu loading gambar terlalu lama…terpaksalah layan kata kata dari gambar..
Sadis sungguh kan..emmmm..tulah lainkali jangan la layan youtube lama sangatbkan..
Actually aku cuma ambil pelan internet rm28 sebulan sahaja..tal lebih dari tu..
Sebab bila dah kat rumah aku dah guna wifi je..jimat sikit kan..

Ni part yang paling tak suka..emmm….lepas update blog, dah boleh tido..
Selamat malam ..

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *