advertorial,  food,  kisahsidairy.com,  review product

Review Product:Life Food Dari Hishop.My

Assalamualaikum
Lama dah tergendala nak review product dari hishop nie..Sebabnya..aku memang terlupa tentang tu.memandangkan Hishop ada banyak produk yang diorang bagi kat aku..baik kan..hehehe..
Oklah,kalau dulu aku ada review product Fairy Blossom. Meh,sekarang nie aku review produk tentang Life Food pulak.
Life Food ni makanan sampingan untuk mengecilkan size badan korang dan ia juga membantu melawaskan pemakanan yang korang dah makan..Kalau korang yang susah sangat nak ehem2 lepas makan,bolehlah ambil Life Food nie

Korang boleh baca info pasal Life Food kat sini
Testimonial
So far,selepas makan nie,badan rasa ringan sebab Life Food ni dah menyah toksin yang jahat dalam badan nie tau.
Cara pengambilannya amatlah mudah dan senang serta cepat.
Korang cuma campurkan 3-4 sudu bersama 250ml air suam kacau dan terus minum..Boleh ambil pagi dan malam..
Harga :RM79.00(300g)
Untuk keterangan Lanjut korang boleh la lawati laman web seperti dibawah nie ye
‘Like’ us on Facebook: https://www.facebook.com/hishopmy 
Follow us on Twitter: http://www.twitter.com/hishop.my
Subscribe to HiShop for exclusive updates: http://www.hishop.my/subscribe
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE