Uncategorized

Kerana Perebutan Kuasa

Assalamualaikum
Macam-macam hal la bebudak opis nie..Bila dah takde kerja,inilah jawabnya..EH..eh…banyak pulak up entry hari nie..haha…tu time ada idea nak buat..
Just nak bagitau korang nie la kan,Aku ada up satu entry berkenaan dengan bisness tudung,maksudnya nanti ada entry bergambar keluaran tudung terbaru De salma…Itu just entry untuk mereka-mereka yang mencari tudung De salam terkini..Biasalah.networking tu penting dalam bisness…Buat masa nie belum terfikir lagi nak bina blog untuk Bisness aku nie..Aku lebih suka guna Instagram dan Facebook je..Tapi aku tau,ramai kat luar sana yang mencari perkara yang diingini menggunakan google..So,hehehe..salah satu cara untuk aku memasarkan perniagaan aku adalah dengan cara nie.So,harap korang tak fening lalat masuk blog aku..Blog aku masih lagi berkenaan dengan Personal blog..hehehe…
occay,back to our story la kan..apa yang direbutkan tu..
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
Buah pisang nie jugak yang nak direbutkan…So,perlu ada nama supaya tak dicuri..hahahaha..
Itu jelah kisahnya budak-budak opis nie…eceh…ada je yang nak menjamu mata dengan pisang nie..Pisang nie boleh melawaskan pembuangan air besar..
Memang selalu jugak nak mengamalkan makan pisang nie..Kaya lah uncle yang jual depan kilang nie..pisang nie di jual dengan harga RM1..Berbaloi tak..uhuk…Dah takde kat tempat lain,singgit pun singgit la..
Tapi nie bukan aku beli…Cidot,si receptionist aku yang bagi..emmm..aku tak faham kenapa mesti kena tulis nama kat pisang tu..Takut perebutan kuasa mutlak ke atas pisang nie mungkin..
Sesambil kerja lebih masa nie,boleh la blogwalking…tetiba rindu kat budak bambam tu…

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *