advertorial,  INFO,  kisahsidairy.com,  review product,  secret laxing

Bakar Lemak Dengan Secret Laxing

Assalamualaikum
Sape nak kurus.angkat tangan hehe..Bukan mudah kan nak  cari produk yang betul-betul berkesan dan sesuai untuk membakar lemak tepu yang beranak pinak kat badan kita ni..Of courselah kita mencari produk yang betul-betul sesuai untuk diri kita nie..Tapi kalau kita tak mencuba kita takkan tau pulak keberkesanan sesuatu produk itu sesuai atau tak dengan kita…So…cuba jangan tak cuba ye..
Memang dari dulu lagi aku mencari produk yang yang sesuai untuk aku ni..Nah….Yang penting tak perlu berlapar untuk berdiet…
Meh aku perkenalkan dengan satu produk bumiputra ni.Produk nie di hasilkan oleh Legacy Secret




Secret Laxing iaitu satu produk perlangsingan yang menggabungkan pelbagai aspek dalam satu botol mampu mengurangkan berat badan aku ni selain ia mudah ,sihat dan efektif gitu!!

Khasiat dan Kelebihan Secret Laxing ni adalah :-
  1. Membantu mengawal berat badan dan membentuk tubuh yang ideal
  2. Membantu mengecilkan lingkaran pinggang dan merampingkan perut
  3. Green Tea membantu menormalkan kolestrol dan gula darah
  4. Membantu mengawal rasa lapar
  5. Membantu meningkatkan pembakaran kalori dan lemak tubuh ( thermogenic ) agar terjadi penurunan massa lemak dan meningkatkan massa otot
  6. Membantu meningkatkan energi dan stamina
  7. Mengandungi serat konsentrat untuk membantu melancarkan proses buang air besar dan memperbaiki sistem pencernaan tubuh
  8. Sebagai anti-oksidan dan mengoptimalkan proses detoks racun dan memperbaiki sistem pencernaan
  9. Membantu memperbaiki penampilan tubuh dan mengencangkan otot
  10. Membantu mencegah timbulnya penyakit berbahaya
  11. Membantu menjaga kesihatan mata dan kulit serta menjadikan tubuh awet muda
  12. Membantu meningkatkan metabolisma pembakaran lemak menjadi energi.
Ada beberapa tips yang perlu diamalkan semasa pengambilan Secret laxing nie..
  • Jangan makan lebih dari yang disyorkan
  • Dilarang Makan oleh ibu hamil dan menyusu bayi
  • Sesuai diambil di umur 18 hingga 50 tahun
  • Hindari minuman bersoda dan minuman beralkohol kerana akan mengurangkan efek produk Secret Laxing nie
  • Perbanyakkkan meminum air putih dan buah untuk melancarkan sistem metabolisma dan  meningkatkan kerja suplemen ni.
Bahan-bahan yang terkandung dalam Secret Laxing ni adalah honey, Prune, Delima, Goji Berry, Sireh, Beet root, L-carnitine, Senna Leaf, Garcinia Cambogia, Green Tea, Acai Berry, Dandelion, White Kidney Bean, Grape Extract, Rose water dan pelbagai lagi jenis bahan.Mengandungi 250ml setiap botol.

maklumat pemakanan

secret laxing
Harga Untuk Sebotol Secret Laxing ni adalah :-
-RM33 untuk semenanjung
-RM39 untuk Sabah & Sarawak
-BRD18 Untuk Brunei
-SGD18 Untuk Singapore

harga secret laxing

Kalau korang berminat untuk mendapatkan Produk Secret Laxing nie boleh ke Fanpage Secret Laxing

fanpage secret legacy


Info Lanjut tentang Secret Laxing ni pun korang boleh cari disini :-

https://www.facebook.com/bvitehq
https://www.facebook.com/masalahwanita
https://www.facebook.com/WanitaPerfect
https://www.facebook.com/LegacySecretTrading
https://www.facebook.com/HarumMalamHQ
Perlu Diingatkan,Carilah Produk Secret Laxing Yang asli kerana banyak diluar sana yang menghasilkan produk tiruan seperti ini..
Untuk mengelakkan perkara ini berlaku Korang perlu kenalpasti samada produk itu asli atau tiruan dengan mengikuti cara seperti dibawah nie
cara mengenalpasti label asli secret laxing
1.
PengesahanMelalui Visual
Lihatperkataan “LS”darisudutserong 15 darjah
2.
PengesahanMelaluiSentuhan
Cetakantimbul yang dapatdirasamenggunakanjari

3.
PengesahanMelalui QR Wechat
Imbaskodprodukdan info akandiberikan

PERINGATAN
!!!
•     
1 QR kod hanyaboleh di imbas 5 kali
sahaja .
•     
Sekiranya melebihi had, anda akan diberikan
no telefon syarikat kami untuk pengesahan produk.
•     
Pastikan beli barangan original
kerana takut akan kesan sampingan.
Wechat ID : harummalam
Cara Pengambilan Secret Laxing seperti dibawah:-
  • Boleh terus diminum
  • Boleh diambil setiap hari
  • Digalakkan mengambil 2 sudu besar 2 kali sehari sebelum makan dan juga bersenam..
Dalam proses consume produk nie…Kalau boleh nak turunkan berat badan macam belum kawen dulu.
Nanti aku akan share pengalaman dan testimonial tentang produk Secret Laxing nie ye.

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *