Uncategorized

Beli EZ Jack Water Cannon Di Lazada

Assalamualaikum
Baru sampai semalam barang nie menggunakan COD..Senang..Boleh check barang samada ianya dalam keadaan baik atau tak berbanding bayar dulu..
Itulah senangnya bila ada penghantaran seperti ini..Memang sekarang nie lebih selesa bershopping di LAZADA..Barang yang diterima pun aku puas hati..
Baru minggu lepas order barang tu,hari nie dah sampai..Ikut pada invoice penghantaran selama 7-8 hari..em…,mybe diorang dah ada stock brang tu..Tu yang cepat sampai..
Aku beli EZ Water Cannon ni,sebabnya memudahkan bila nak basuh kereta,siram pokok bunga dan satu lagi ada satu tempat untuk letak sabun…Nanti aku tunjukkan…Nak basuh rumah pun senang…Tapi make sure air rumah korang tu kuat…Barulah best guna..Semalam en.husband dah try benda nie..So,seketika dia nampak rajin..hahaha

ada free kain dalam tu

Nampak tak plastik clear tu,itulah tempat letak sabun,..Bila basuh kereta dah boleh buat snow wash dah..hehehe

Yang macam ice cream tu warna kelabu tempat melaraskan air..Produk nie ada 8 jenis pelarasan air,nak macam mana pun boleh adjust..

Butiran Produk

Penerangan Produk EZ Jet Water Cannon with 8 Spray Setting

Antara ciri-ciri:
  • 1 x EZ Jet Water Cannon
  • 1 x Dispenser Container
  • 1 x Black Connector
  • 1 x User Manual

Product Features:

  • EZ Jet Pressure Water Jet Gun with 8 Adjustable Nozzles & Built-in liquid dispenser
  • Features detergent chamber that automatically mixes your favorite liquid soaps, cleaners or waxes
  • Powerful jet cleans floors, cars, & windows while spray setting is gentle enough for watering plants
  • Built-in dispenser to add liquid detergents or fertilisers
  • Attaches to any standard hose
  • Comes with 8 adjustable spray patterns:
    • Jet/Precision Jet/Mist/Rain/Angled Fan/Horizontal Fan/Vertical Fan/Soaker
  • The volume of water can be controlled
  • Material: ABS Plastic

X HOSE

SO far setakat ni aku memang berpuas hati dengan pembelian Di Lazada..Kot lah korang nak jugak cuci mata dengan LAZADA nie boleh terus ke Website mereka di sini :http://www.lazada.com.my/
Sekarang nie Lazada ada buat promotion sempena Merdeka..cepat2lah grab kan…

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *