outing

Jalan-Jalan Cari Makan Bersama Nur Awfiyah

Assalamualaikum
emmm…bizi sikit hari nie..tak dpat nak blogwalking hari nie macam biasa…Ada beberapa blog je yang aku sempat singgah hari nie..aim Sorry!!!..
Oklah..Nak cerita pasal malam semalam..Semalam petang hantar adik aku ke senai..Balik terus lalu highway EDL yang baru..En.husband dah ngadu perut lapar pulak..ececeh…Lapor memanjang bujang nie sorang..Bujang ke??hehehe…jawab sendiri ler…Anak omak…Larikkk….
Sempat menyinggah ke RNR pandan yang baru di buka baru-baru nie..Memang tak ramai orang ler masa tu kan..Mybe tempat penyinggahan lori-lori je…Kereta tak banyak sangat..Sangat tenang setenang-tenangnya.Setenang si awfiyah malam tu..Fuhhhhh!!lega dia tak banyak perangai malam tu..Memang risau tahap gaban bila en.husband ajak keluar makan…Memang dah lama kot tak keluar makan sejak ada Nur awfiyah nie..Korang faham-faham sendiri lah ye…
Oklah..Meh aku nak cerita story ni berdasarkan gambar jelah ye…Korang layan gambar lebih baik kan dari korang layan aku nie..

Aku pilih untuk makan kat sini..

 air special…
Nama air nie adalah air Sirap Limau JDT…ada lagi air negeri selangor..yang lain-lain negeri aku tak perasan pulak

 MIL order nasi ayam Berlado

grill chicken chop

close up sikit je…kang korang kempunan pulak..muahaha….Grill Chicken Chop untuk aku dan husband
Selfie sikit Awfiyah dan Ummi 
aku pun tak faham kenapa gambar nie jadi biru..hahaha…sempat lagi topup energy..takut berlagu panjang budak bambam tu..
Awfiyah pun nak berselfie jugak…Nenek rajin melayan Nur awfiyah malam tu..
Masa nie ummi tengah makan..so nenek take over jaga awfiyah
Tengah sedap hisap tangan dia…Sampai berbunyi-bunyi..
Masih lagi melayan mata dia yang nak tidur..Lepas dari gambar nie.dia dah mengamuk nak tidur…cepat-cepat angkat kaki.
Gambar banyak yang kena band sebab en.husband dah warning jangan letak gambar dia…eleh….tau takut..hahaha

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *