Nagging

Babah Jadi Babysitter Nur awfiyah

Assalamualaikum
sumber:google
Emmmm….Hari nie babah nur awfiyah jadi babysitter sebab babysitter nur awfiyah mintak cuti hari nie..Disebabkan hari ni bekerja halfday,terpaksa mengharapkan babah nur awfiyah untuk jaga dia..Memang ikutkan hati nak je cuti..Tapi sayang pulak nak cuti memandangkan hari ni hanya bekerja setengah hari..
Bukan tak percaya kan en.husband menjaganya,tapi disebabkan en.husband nie kurang pengalama,eh…cop..cop…bukan kurang pengalaman,..memang takde pengalaman menjaga anak atau adik,atau anak saudara yang kecil.,tu yang menyebabkan risau di tahap yang serius..hehehe…
Nak terlalu mengharapkan MIL,memang tak boleh sangat sebab dia pun kurang sihat sekarang nie..takat nak buatkan susu tu insyallah boleh kot..hehehe..ayat nak sedapkan hati..baru je sampai kat office dah teringat kan si nur awfiyah…cepatlah sikit jam bergerak…
Nak sambung blogwalking ,sebelum balik ni…Petang nie sambung beraya rumah cousin…
Mood beraya tetap masih ada…occay..till meet uols again ye..
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE