advertorial,  kisahsidairy.com,  review product

Review Perfume Simply Siti By Hishop

Assalamualaikum
Saja nak review pasal perfume yang aku baru beli menggunakan Hishop Point..tak payah bayar pun…Free beb..Tapi itu semua hasil usaha aku kan..
Dah lama tak buat review product..Rasa macam nak request dari Hishop lepas nie nak buat review pasal perfume..hahaha..boleh ker.wah…berderet perfume kat dalam bilik kang…
Oklah..Point terkumpul untuk Hishop nie sebelum aku beli perfume ni adalah sebanyak 5300 points..banyak tak..hahah..aku rasa korang lagi banyak kan..
Aku berhasrat untuk menambah koleksi perfume yang ada..Kali nie aku nak try perfume dari SimplySiti.
Boleh klik Link Simplysiti nie untuk produk keluaran Dato’ Siti Nurhaliza…Gorgeous giler kan dia..betul ke ayat aku tu…jangan gelak kalau salah na..
Aku pilih bauan yang fresh dari ladang..SimplySiti Miss Angelic Eau De Toilette EDT06..Harga sangat ler affordable..Untuk Perfume nie harganya RM35.90..
ada 3 keluaran minyak wangi dari SimplySIti nie,iaitu SimplySiti Miss Angelic Eau De Toilette EDT06.,SimplySiti Miss Frutti Eau De Toilette EDT04 dan jugak SimplySiti Miss Sunshine Eau De Toilette EDT05..

Biasalah,bila beli dengan Hishop,dapat Cash Voucher RM20..dan juga sampul raya berwarna pink..
santek Ko!!

kotak cantik..warna biru

Nielah isi dalamnya…bau dia memang aku suka..tak terlalu kuat sangat..
Sila klik Link nie kalau korang berminat nak membelinya..SimplySiti Miss Angelic Eau De Toilette 


Untuk keterangan Lanjut korang boleh la lawati laman web seperti dibawah nie ye
‘Like’ us on Facebook: https://www.facebook.com/hishopmy 
Follow us on Twitter: http://www.twitter.com/hishop.my
Subscribe to HiShop for exclusive updates: http://www.hishop.my/subscribe

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE