kisahsidairy.com,  nuffnang

CPUV Nuffnang Ogos-Air Asia Go Korea Selatan

Assalamualaikum
Alhamdulillah..walau tak sebanyak mana,namun ada jugak yang muncul CPUV/BE di Blog ni..Walau tak tau bila wujudnya iklan tu,ada la jugak melekat..
Alah..tak kisah la…Janji ada kan..Memang payah sejak-sejak nie CPUV nak Melekat..Baru minggu lepas aku hantar ticket kat Nuffnang pasal nie,Tak tahu jawapan dari pihak dapat memuaskan hati aku ke tidak..At least tetap rasa bersyukur..
CPUV Air Asia Go Korea Selatan ni baru je mencecah masuk ke blog aku hari ni..
Tengok nie..siap aku ambil gambar lagi..Bukan apa..bukan tak pandai nak printscreen..Sebabnya aku pakai paint yang lama..so aku tak taulah nak prinstscreen macam mana..hehehe…nampak sangat tak tau pasal komputer nie 100% kan..
Displaying PicsArt_1407224957038.jpg
hah…tengok ler…hahah..sampai opismate tanya aku buat apa masa aku captured cpuv nie
hehehe
Untuk keterangan lanjut tentang Air Asia Go Korea Selatan ni boleh la korang klik Link Ni ye
http://www.airasiago.com.my/
cdt picture:sini
korang nak tau budget korang untuk menggunakan perkhidmatan air asia..boleh ler try2 survey harga ..ye idok..
Thanks kat Nuffnang kerana memberi respon kepada pertanyaan aku ye..Nuffnang yang baik hati…jangan lupakan blog aku ni ye..hehehe…

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *