di pagi hari sabtu,  kisahsidairy.com,  weekend

Selamat Pagi Sabtu

Assalamualaikum
Sumber:google
Rasa macam malas je nak kerja hari nie.Tapi bila fikirkan hari nie masa bekerja hanya setengah hari,rasa sayang pulak nak bercuti..Bangun lambat sebab kemalasan yang melanda…Lagi pulak Nur awfiyah sedap peluk ummi dia,,tu yang rasa macam malas nak lepaskan dia..
Plus,kakak ipar dari Melaka datang bertandang kat rumah,ingatkan nak sambung beraya petang nie di rumah sanak saudara belah suami pulak..Walaupun ramai sanak saudara belah suami di Melaka,tapi ada lah jugak yang berada di Johor..tu yang ingat nak pi beraya…hehe
Jalan raya seperti biasalah,masih lagi lengang..Selesa je pemanduan tadi walaupun terlambat..Sempat lagi singgah ke kedai untuk beli breakfast…
Tiba-tiba rindu pulak nak makan makanan hari raya..Yelah..makanan hari raya hanya untuk 2 hari beraya je,Lepas tu da takdak orang sediakan makanana hari raya…Makan biskut dan kuih muih je,,hehehe…syukran,,
Ni dah terima banyak open house,kenalah pergi..Mana tau berjumpa lagi dengan makanan hari raya..Dah macam mengidam pulak aku nie..heheh…kalau mengidam pun apa salahnya kan…tak dosa pun.,wakaka
Nak sambung buat kerja..Nanti hari isnin taklah kelam kabut kan…Dapat blogwalking di blog rakan-rakan sikit sebanyak pun ok jugak ni…tunggu ea..aku blogwalking jap lagi..Happy saturday korang..

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *