motherhood,  nur awfiyah,  PARENTING

Entry Warm Up!!

Assalamualaikum
Wah,…lagi 2 hari nak bercuti..Persiapan perayaan suam-suam kuku je dek sibuk melayan nur awfiyah.Alhamdulillah,hari selasa tuari nur awfiyah dah boleh dischaerged…
google
Risau jugak nur awfiyah masih lagi ditahan,yelah tak sanggup rasanya tengok dia kena cucuk selalu,kena buang kahak…Kalau korang ada baby yang pernah kena buang kahak,mesti kroang tak sanggup nak tengok masa tu kan..
Banyak entry yang tertangguh dek kerana tu,walaupun nur awfiyah tak sihat lagi sepenuhnya,aku terpaksa jugak ke office..Yelah,nak cuti raya lagi nanti..Tu pun cuti raya kena cut dengan boss…Ape daaaa…
Tapi oklah tu,tambah 2 hari lagi bercuti.
Semalam pulak ,aku mc sebab batuk-batuk…jangkit nur awfiyah ler tu..Dalam kepala nie macam nak sambung cuti je..hadoiii…Baru semalam sempat beli baju raya aku 2 helai..itupun yang biasa-biasa je..Niat hati nak pakai lip lap2 raya nanti..Al-maklum la,baju raya sekarang nie dah rupa orang nak bertunang gayanya dengan labuci bagai..eiii…not my taste!!..Biarlah aku pakai baju cotton biasa je…Dah ada anak nie,tak boleh nak cantik2..
oklah…till meet again..

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *