kisahsidairy.com,  sampul duit raya,  semangat nak raya

Sampul Duit Raya Dari Public Bank

Assalamualaikum
Memang tiap-tiap tahun akan dapat sampul duit raya nie dari Public bank..Save sikit,tak payah nak beli bebanyak tahun nie..Al-maklum la..makin lama makin bertambah isi keluarga…hehehe
Tahun lepas warna agak kureng sikit la..Tapi untuk tahun nie aku suka sebab warna soft blue gitu..
Dapat 3 pack je..tak de lebih-lebihnya…Tahun lepas dapat ler lebih sikit..Tahun ni mybe diorang off Budget kot..
Alhamdulillah..orang dah bagi kan..terima je dengan seikhlas hati..cewahhh…
Kalau tahun lepas aku ada buat special edition kad raya dan sampul duit raya..tapi tahun nie takdelah nampaknya..tak menyempat nak buat semua tu…Lagipun Off budget…mybe next year aku akan buat kad raya..Tengok macam manalah kan..
Rasanya banyak lagi sampul duit raya yang masih tak digunakan kat rumah tu..So,tak payahlah nak membeli..Nanti pi shopping,dapat lagi sampul duit raya kan…
Menghitung masa nak balik je ni..lambat pulak jam ni bergerak kan….oklah..see u tomorrow..ada cerita lagi aku update ye..

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *