kisahsidairy.com,  nur awfiyah,  PARENTING

Lesu Tidak bermaya

Assalamualaikum
Taulah bulan puasa,otak pun lemau je nak fikir pasal blog dan entry..hanya blogwalking dan join mana-mana segmen yang dijemput..Segmen-segmen yang mudah untuk di follow..Maklumlah,kat opis nie memang tak diberi kebenaran untuk berfacebook..so kalau ada GA yang minta like tu,memang aku tak join la..bukan berlagak,cuma tak boleh nak like..kang kalau join tapi tak like ,rasa macam menipu pulak kan..facebook hanya dirumah sahaja..Plan internet kat phone dah lama tak masuk..Rasa malas pulak nak topup..Mungkin lebih kepada keperluan awfiyah..Lagipun kat rumah dah ada internet..Tu yang rasa malas nak aktifkan internet kat phone..
sumber:google
Lately ni badan sangat-sangatlah lesu tak bermaya..Rasa berat je badan nie nak buat sesuatu kerja..Bila nak buat kerja pun dalam keterpaksaan.Mybe kepenatan kot..Nak kata minum ais,bukanlah hari-hari..Selalunya kalau amik ais cuma pandang segelas sahaja..Lepas tu minum air panas..
Dugaan berpuasa mungkin..Awfiyah dah nak masuk 3 bulan..Dah pandai nak bermain dengan ummi dia..Kurang dah nak tidur macam dlu,,Dah pandai mintak layan dia bercakap…Sweet sangat..walaupun penat,bila tengok dia rasa macam hilang segala kepenatan seketika..Tak boleh nak biarkan dia lama sensorang,mesti merengek nak di jaga..
sumber:google(comel pulak baby nie..hehehe)
Pagi tadi masa sahur pun,dia dah berjaga..Mintak diagah..Tapi ummi ngan babah dia buat tak layan sebab prepare for sahur..Tetiba je dia menjerit..haha…mybe dia bosan dok sensorang..Anak ummi dah pandai nak bergurau ler tu…
Tunggu masa nak balik,dan rutin macam bias,ambil awfiyah dari rumah kakak ipar..Tak sabar nak jumpa dia..
ok…see uols tomorrow..malam kang sambung blogwalking..Alhamdulillah…dah settle part hadiah kepada komentar..lepas ni fikir nak balas kad raya rakan-rakan pulak..
Tepek wajah mulat si Awfiyah nie,nanti besar dia boleh tengok gambar dia dalam blog ummi dia…heheh
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE