Uncategorized

Kad Raya untuk tahun ni

Assalamualaikum
Bila dah masuk ramadhan nie,of courselah sibuk nak bagi kad raya pada kawan-kawan yang jauh kan…Kalau masa sekolah dulu,kawan sebelah meja pun nak kasi kad raya…betul tak..
Kad raya nie memang dah sinonim dan makin lama makin kurang orang nak bagi kad raya..Tapi start tahun lepas,rasa macam kembali zaman bersekolah dulu..banyak dapat kad raya dari rakan alam maya khususnya rakan blogger…Seronok ooo…Rasa nak kumpul lagi..
Kalau tahun lepas aku memang tempah khas kad raya nie untuk rakan bloggers,tapi tidak tahun nie…Sebab banyak sangat perancangan yang terbengkalai yang aku tak dapat nak laksanakan..cewahh…
Mungkin aku akan beli kat kedai yang cute miut…Ingat nak beli yang versi kartun tu..Nostalgia kan..
Macam kat bawah nie…suka tak..suka tak…hehehe…
macam ni pun ok jugak kan
sumber:google
yang ni pun ok jugak.sumber gambar : google
Tak pun yang macam ni..Nostalgia kan…
sumber:google
Walau macam mana payah pun,aku still akan membalas kad raya mereka yang memberi..masih lagi berhutang kepada Top Komentar aku…huhu..sedihnya..

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *