lifestyle blogger,  nur awfiyah,  PARENTING

Nur Awfiyah Dengan Spring Bouncer

Assalamualaikum
My Dear - Spring Bouncer 19004
Ingat zaman Dolu-Dolu
Kalau dulu inilah yang selalu mak-mak gunakan untuk dodoikan anak dia…Taknak biasakan baby dipegang je.
Sekarang dah makin canggih..Dah makin cantik..Teringin gak nak beli,tapi rasa macam rugi je sebab mahal sikit..Lagipun guna tak lama sangat.
pattern sekarang nie…nie dah makan rm100++ jugak..
Nur awfiyah dapat sponsor lagi dari Maklong dia..Sebenarnya Spring bouncer(tak tau betul ke idok ejaan nie) ni turun temurun jugak..Masih elok digunakan jugak..Kalau nak tahu,family kitorang nie memang macam ni..Beli baju anak-anak yang mahal-mahal pun disimpan dengan baik dan boleh digunakan lagi oleh anak-anak yang lain.
Bukanlah jenis kedekut untuk membeli semua tu,tapi bila fikirkan bayi ni cepat membesar,jadi pakaian yang baru di beli pun tak sampai berbulan dah tak muat nak pakai..Sebab tu aku kalau nak beli baju anak nie,cari yang size besar sikit dari dia..Jadi boleh pakai lama..Ikut pemahaman dan cara masing-masing la ye..hehehe…Keluarga besar macam kami nie memang macam nie..hua..hua..
Oklah,berbalik cerita Nur awfiyah,Bila diletakkan atas spring bouncer tu,wah..ligat je kepala dia tengok kiri kanan..lagilah kalau digoyang-goyang kan ,memang dia suka je..Senyap terus…Pandai betul anak aku ni memilih…
La ni,pepagi dah ajak nak berbual,kekadang time nak menyusu pun siap main-main lagi…letih omak ko nak tunggu hisap susu sampai habis nak Oiii..

Ekspresi muka bila naik jongkang jongkit nie..
Seronok tengok perkembangan Nur awfiyah sekarang ni…
Till meet again..Nak buat keje jap…
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE