Uncategorized

Souviner Dari Vietnam

Assalamualaikum
Alhamdulillah…Dapat souviner dari Cik TB kita ni.Minggu lepas dia berlepas ke Vietnam untuk menemani housemate dia ke sana..
Tujuan mereka kesana lebih kepada percutian dan jugak cari barang untuk berniaga…Tak sempat nak suruh TB belikan baju kurung siap dari sana..Di Vietnam,baju kurung cotton baru sehelai Rm30 yang paling murah tau tak..Tapi disebabkan aku terlewat nak inform TB awal,last-last ini je yang dapat..rugi..rugi..
By the way,thanks TB sebab bagi akak souviner ni..Cantik…
Pouch Jenama Kipling
Fridge magnet dan Keychain
2 sachet kopi terbaik vietnam..kata TB la…
By the way,thanks TB bagi akak souviner nie..Kalau dapat baju selai lagi best…hehehehe

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *