blogger,  souviner

Souviner Dari Vietnam

Assalamualaikum
Alhamdulillah…Dapat souviner dari Cik TB kita ni.Minggu lepas dia berlepas ke Vietnam untuk menemani housemate dia ke sana..
Tujuan mereka kesana lebih kepada percutian dan jugak cari barang untuk berniaga…Tak sempat nak suruh TB belikan baju kurung siap dari sana..Di Vietnam,baju kurung cotton baru sehelai Rm30 yang paling murah tau tak..Tapi disebabkan aku terlewat nak inform TB awal,last-last ini je yang dapat..rugi..rugi..
By the way,thanks TB sebab bagi akak souviner ni..Cantik…
Pouch Jenama Kipling
Fridge magnet dan Keychain
2 sachet kopi terbaik vietnam..kata TB la…
By the way,thanks TB bagi akak souviner nie..Kalau dapat baju selai lagi best…hehehehe
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE