Nagging

Mungkin Masih Bukan Rezeki Kami

Assalamualaikum
Sakit Pinggang,Period pain yang teruk dan period yang berpanjangan kebelakangan ini terjawab pagi tadi bila keluar ketulan kecil berwarna putih dan karung kecil.
sumber:google
Apakah Itu???
Termenung sekejap dalam bilik air sebelum aku sempat panggil En,husband untuk mengesahkan apa yang aku tengok tu..Bila diingat balik awal tahun ini,beginilah rupa waktu aku keguguran .Cuma kali ni lebih kecil dari yang lama,kalau yang lama tu besar sikit dari yang ini.Mungkin kehamilan ini baru je masuk beberapa minggu..Sedih????? Of course..Anak kedua kami..aku masukkan dalam plastik dan masuk dalam peti ais…Nak confirmkan sekali lagi dengan doktor..itu sahaja..Bila terpandangkan Nur awfiyah,hilang sekejap kesedihan itu..
Dan sekarang aku di tempat kerja???? Malas nak cuti sebab keadaan aku yang masih ok dan normal,boleh lagi ke tempat kerja..Alhamdulillah…Tak seperti yang pertama kali keguguran..
Mungkin bukan rezeki kami lagi untuk kali ini..Memang sebelum terjadinya peristiwa malam tadi,aku dah dapat rasa akan kehadiran orang baru bila munculnya tanda-tanda kehamilan..Tapi disebabkan Kedatangan Haid yang tak menentu,aku biarkan dulu untuk seketika.
Mungkin sebab itu Nur awfiyah selalu merengek dengan aku??wallahualam..
Tak sabar nak balik hari ni….Nak kepastian lagi…

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *