ensurvey,  kisahsidairy.com

Sikit Lagi Nak Cashout Ensurvey

Assalamualaikum
Dah lama sebenarnya aku buat Ensurvey nie,Tapi disebabkan dah lama jugak aku tak jawab survey,jadi lambat la nak cukupkan rm100…Nak tunggu sikit lagi nak cashout..
Dulu,masa ada AF,lebat jugak ensurvey bagi..cuma kalau lambat jawab,memang terlepas la..
Sekarang nie tinggal lagi sikit je dah boleh cash out..Boleh la jugak beli baju raya untuk Nur awfiyah..Tambah banyak lagi koleksi pakaian dia.Sejak nie,semangat sikit nak membeli sebab dah banyak baju yang dia boleh pakai dan ada jugaklah size dia berbanding sebulan yang lepas.
Umie memang dan aim baju-baju cantik untuk omel umie tu nanti..hehe..semangat nak beraya dengan Nur Awfiyah tahun nie…
Barulah seronok pi berjalan rumah kawan-kawan..Bukanlah niat nak kumpul duit raya untuk dia,bila dah ada anak nie,takdelah orang sibuk nak tanye bila lagi nak ada anak!!…soklan yang kurang suka untuk didengar.
Nak letak pic kat sini bermasalah bila tak dpat nak printscreen n copy paste kat paint disebabkan computer aku yang old skool nie..
So,bila dah cashout aku cerita balik na..
Pada korang yang nak join untuk ensurvey nie boleh la ke link yang dah aku bagi tu..
Make up to RM50+ a day on EnSurvey by answering quick surveys! http://www.ensurvey.com
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE