Nagging

Dah Rasa Sakit Hati Dengan komputer Ni.

Assalamualaikum
Bila tahap kerajinan melampaui batas,semuanya nak disiapkan secepat mungkin.Rajin nak buat kerja + rajin nak blogwalking,
google
Tapi apa kan daya bila dapat pc yang lembab dan selalu Hang ni..Entah betul ke tak sebutan tu…Gasak la..
Kalau komputer kat department lama taklah “slow” macam nie.Jadi bila asyik hang je,segala aktiviti semuanya terbatas..Gila tengah panas hati nie..
Dah inform pun,buat Deeeeeeeeeekkkkk jer HR nie.beli baru kan bagus…untung Juta-juta pun kedekut taik hidung masin…Last-last biarkan kerja pending ..Asyik semua nak berupdate,apa ke heelnya tu.
Memang mood tengah merundum nie,ececeh…padahal dah malas nak buat kerja..
Yang aku tau sekarang nie,tepat 4.45 aku dah terpacak depan mesin scan..Nak cabut balik..Nak amik awfiyah…Lagi best…Rindu kat tangisan dia…lagi tiga hari genap Nur awfiyah 2 bulan…
Bila stress pandang je muka Nur awfiyah yang semakin bambam tu..Lepas menyusu,tepuk belakang,lena je dia tidur…anak umie nie…hehehe
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE