Uncategorized

Bercuti Sabtu ni!!

Assalamualaikum
Alangkah seronoknya bila dapat tahu hari sabtu nie cuti..Di kesempatan bercuti tu nanti,bolehla ambil Nur Awfiyah balik.Dah 2 hari tak nampak muka dia..
google
Memang lately nie banyak cerita tentang Nur awfiyah,Dah bertambah satu lagi profession si ibu kan…Sebab tulah ada Parenting kat blog nie..arghhh!!! Tak kisah Rindu dekat Puteri bonda ni.Bila rindu mula la peluk cium bantal busuk dia..Memang sengaja taknak basuh bantal tu..Walaupun bau bantal kurang sedap,bagi aku bau tulah yang merapatkan hubungan ibu dan anak..betul tak..Lain la bau bantal orang tua…hehehe…
google
Maknanya malam jumaat dah boleh gerak ke kampung..Kalau ikutkan nak sampai hari Ahad.Tapi disebabkan En.husband dah mula bekerja pada Hari Ahad kan..Saja nak boldkan ayat tu..Mesti ada orang faham..kan…kan…
Takpelah…Janji dapat bawak balik Nur awfiyah..Penjaga pun dah ada…lagipun next week dan kena bawak dia ke klinik…Dah nak masuk dua bulan si Awfiyah nie..Kena injection utk dua bulan pulak…harap-harap dia tak demam…Mood risau dah ada nie..

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *