nuffnang

Nuffnang Poll 2.0

Assalamualaikum

Terbaru Dari Nuffnang…Survey  Poll 2.0..Try jugak masuk dalam blog nie..Nak tengok jugak apa result yang akan aku dapat nanti…

Aku pasti,ramai yang dah masukkan dalam blog kan..Cuma aku terlambat sikit,Tetapi tetap jugak nak update pasal nie..

Kalau yangbelum tahu pasal nie,korang boleh check Nuffnang Korang sekarang.Dan masukkan dalam blog.Cara-caranya dah ditunjukkan..Just copy dan paste kat dalam blog.

Meh aku tunjukkan cara-caranya yang belum tahu caranya.Aku just copy/paste je dari Nufnang nie.

Step 1
Select Poll 2.0 on the dashboard
image001
Step 2
Click on “View Poll Result”
image002

Senang kan…dah pi buat sekarang nie..Eh!! nie entry autopublish…Aku balik kampung…Selalunya kat kampung jarang dapat update pape..lagipun dah lama tak topup utk internet,,

Insyallah,dah keje nanti,boleh la topup balik..hehehe

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *