invitation,  nuffnang

Mamee Chef – Malacca Factory Visit Invitation

Assalamualaikum
Siapa yang dapat emel nie..Wah..bestnya kalau aku dapat menjoinkan diri dalam event ni/
Memang kebetulan aku nak balik Melaka hujung bulan nie.Tapi tak boleh nak join sebab Awfiyah masih kecil lagi..Nak tinggalkan dia dengan Dearest auntie takut pulak meragam..huhu..
Nak tak nak,terpaksalah menolaknya kan..
Kot la Diorang nak adakan kat Pasir gudang ni,boleh la join.hehe..Tunggu Awfiyah besar sikit kot
Thanks Kat Nuffnang yang menjemput aku ke Event nie walau tak dapat nak join
Korang pulak macam mana..Ada yang join ke.

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *