blogger lifestyle,  kisahsidairy.com,  PARENTING

Update Blog!!!

Assalamualaikum
Alhamdulillah, dah pun sampai rumah.Semalam petang bergerak balik kota.Al maklumlah, hari ni kan cuti.En.husband dah ajak balik kampung, sukalah hati ni..hehehe..Seharian hari ni busy kemas kedai mak.Untuk pengetahuan korang, mak aku baru buka kedai menjual barangan makanan kering dan frozen food . Alhamdulillah, hasratnya tercapai.
Walaupun kedai mak, taklah begitu besar, tapi aku yakin insyallah, mendapat sambutan.kenapa aku cakap macam tu?? Sebabnya, dikampung aku, xde lagi orang jual apa yang mak aku jual.Lagipun harga barangan yang mak jual, sangat sangatlah memadai dan mampu milik..cewah.
Dari tengahari tadi, pergi beli stock kedai.dan aku adalah bagi idea untuk mencantikkan lagi kedai dan menguruskannsedikit akaun mak..fahamkan apa yang perlu mak buat untuk urusan jual beli supaya nanti mak taklah kacau adukkan duit kedai dan duit harian..Yelah, kadang kadang orang tua ni tak faham sangatkan.
So sebagai anak, apa yang mampu untuk aku tolong, insyallah, aku akan tolong.
So, lepas maghrib tadi, aku dah bergerak balik ke pasir gudang semula.Nasib baik awfiyah tak meragam sangat..
Tak menyempat nak update blog, sebab aku dah tak aktifkan internet untuk bulanan.Just guna wifi kat rumah je.Bila keluar dari rumah, terpaksalah,..so..takdelah internet..
Berangan cuti sekolah ni, nak tolong mak kat kedai..Bercuti lama la kat kampung nampaknya..suka, suka,,,

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.