Uncategorized

CPUV Mei Dari Nestum Morelife

Assalamualaikum
CPUV/BE melekat lagi…alhamdulillah…Rasanya ada dalam 4 yang sdang On Going sekarang nie..
Boleh la kumpul beli baju raya..hehehe..
Masa aku kecil dulu,Nestum nielah yang jadi kegemaran aku.Pantang kalau mak buatkan untuk adik,mesti aku pun nak sibuk..Last-last mak belikan Nestum khas untuk kami sekeluarga
credit pic :sini
Sekarang nie rasa dah takde dah tin yang macam nie.
nestum morelife
Nestum terbaru…aku amik pic ni dari website Nestum
Banyak produk keluaran nestum nie sekarang.So lebih upgrade sikit la dari dulu.
So,sertai sekarang dan dapatkan hadiah yang lumayan..wow!!!
nestum morelife
nestum morelife

nestum morelife
Thanks to Nuffnang dan jugak korang..
Untuk Menyertai Pertandingan ni,bolehla korang lawati Website : Nestum
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE