Nagging

Blogwalking time!!

Assalamualaikum
Selamat pagi korang..peh!!!! Belum pernah lagi blogwalking ataupun update entry pepagi buta macam ni.Ni semua gara gara baby Fiyah terjaga dari pukul 3 pagi lagi.Last last umi dia jugak yang tak dapat tidur.
Betul la kata orang, bukan senang seorang ibu tu menjaga anaknya..Patutlah mak ayah kita marah sangat bila dah besar, kita tak ikut cakap mereka.
Kadang kadang gila kenangkan saat ni, kita akan tersedar bagaimana orang tua menjaga kita masa kecil.Itu kalau yang tak banyak karenahnya.Yang jenis banyak karenah tu pulak, macam manalah ye.
Bila dah tak boleh nak tidur ni, capai tab dan mula semak emel dan start blogwalking. Taklah senang nak blogwalking guna tab ni.Lambat sesangat.Aku lebih suka blogwalking guna komputer.Senang dan cepat..
Haha..pepagi dah membebel kat blog ni kan.Sementara nak menunggu mata ni ngantuk blogwalking kat blog blog yang sempat..
Hoh!!! Rupanya ramai juga blogger yangg sedang online ye..Agak agak mereka yang online nie, blogger sepenuh masa ke…hehehe..
JOM!!! SAMBUNG BLOGWALKING

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *