Uncategorized

CPUV Mei : Olay AQ LightHouse

Assalamualaikum
Rajin bebenor nak update pasal Nuffnang nie kan..Bukan niat nak menunjuk nunjuk tau.Aku cuma memberi penghargaan untuk advertisor kerana rajin bagi aku CPUV nie.
Lagi satu,bagi semangat kat aku dan korang untuk terus berblog..Insyallah..ada habuannya…Cuma aku kena banyak la nak kena buat supaya tingkatkan pageview aku dari sehari ke sehari.Aku akui,walaupun CPUV aku berlambak lambak,tapi kalau takde orang yang datang jengah blog aku nie,tak jadi jugak la kan.
Cpuv kali nie datangnya dari Olay AQ lighthouse.Syukran…
Olay Aquaction
Yang sedang on going kat blog aku nie..
sekarang nie dah boleh blogwalking tanpa batasan..hehe..sejak dah upgrade Wifi ni,senang sikit keje aku…Tak payah nak tunggu loading lama sangat…
Ok je..ahhaha..Korang..thanks ye rajin singgah blog aku.
P/s : masih berhutang dengan top komentar aku bulan mac..Apa taknya hadiah masih lgi belum dihantar.Tak sempat nak ke pejabat pos beli setem..Harap dapat buat secepat mungkin..Insyallah

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *