Nagging

Bomba Datang Menyelamat Anak Kucing

Assalamualaikum
Kecoh pagi tadi kat rumah bila anak kucing masuk dalam lubang tandas rumah aku.Panik kejap bila dengar suara anaknkucing yang meronta ronta tu.Rasa bersalah bila buang air kat dalam tandas tu.Setiap kali air dibuang dalam tandas tu, mesti terdengar suara anak iucing tu.
Memang tak tahu dah apa nak buat.Takkan nak biarkan anak kucing tu mati pulak khenn..Tak sanggup mak !!!
Last last call bomba.Bagitau kat diorang apa yang berlaku.Setengah jam lepas call tu, bomba datang.Dah macam pesta jap rumah aku bila ramai anak anak jiran datang berkerumun,
Risau Nur Awfiyah terjaga bila bunyi bising.Nasib baik abang abang bomba memahami.Disuruhnya anak anak jiran tu keluar…Bukan menghalau, cuma taknak kecoh kecoh je.huhu
Akhirnya tak sampai 1 jam , kucing tu dapat diselamatkan.
Yang paling best Nur Awfiyah dapat duit raya dari uncle bomba tu..alolo..sweet gitu..thanks kat abang abang bomba tu kerana kecekapan mereka, Kalau takde mereka, aku pun tak tau nak buat apa..Mestilah rasa bersalah kalau kucing tu mati kan.

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *