blogger,  nur awfiyah,  PARENTING

Officially Berhenti Kerja

Assalamualaikum
Setelah beberapa minggu aku bertanda tanya,aku akur dengan keputusan management memutuskan untuk memberhentikan aku hari ni.
Sebelum nie memang aku tak boleh nak bekerja disebabkan aku terpaksa menjaga Nur Awfiyah .Ibu mana yang nak meninggalkan anak yang masih kecil di dalam jagaan orang lain kan.
sumber:google
Memang niat hati aku taknak berhenti kerja.Aku just mintak 3 bulan tanpa gaji untuk menguruskan Nur Awfiyah.Tapi ,mungkin bukan rezeki aku ditempat tu.Aku akur jelah kan.
Setelah 3 tahun aku berkhidmat untuk company tu,akhirnya hari nie terlerai sudah keputusan yang di buat oleh management.
Kenangan manis bersama rakan rakan mungkin tidak akan aku lupakan.Emmm..takpelah..kat luar pun still boleh jumpa lagi,..
So,mulai sekarang boleh la bergelar blogger sepenuh masa…hehehe…Sambil melayan Nur Awfiyah,sambil layan blog..
sumber:google
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE