nuffnang

CPUV KFC Zinger reloaded

Assalamualaikum
Baru sempat update blog.seharian hari ni urusan di luar.
Sekarang pun hanya dapat update blog bila di rumah sahaja.Rumah dah ada wifi, senang sikit..Sambil baring baring dengan Fiyah pun still boleh update blog..
Esok dah kena tinggalkan fiyah sementara.Ada nak settlekan skit kerja di office.
Nanti aku cerita ek..
Yeah!!! Ni nak cerita apa yang terbaru dengan blog ni.Yeay!! Dapat CPUV lagi..Alhamdulillah. .rezeki dari NUFFNANG.
CPUV kali ni datangnya dari KFC ZINGER RELOADED yang skrg nie tengah promosi di semua cawangan KFC.Maklumat lanjut korang boleh lawati fanpage KFC MALAYSIA.

Korang boleh like fanpqge ni untuk mensapatkanninfo terkini dari KFC
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE