my new baby born,  nur awfiyah,  PARENTING

Cerita pasal baby Nur Awfiyah

Assalamualaikum
Sekarang ni dah dok berceeita pasal baby la pulak kan..hehe..dah nak jadi blogger yqng akan berceritakan pasal anak kesayangan, tentang parenting selain menjadi lifestyle blogger..haha
Lifestyle la sangat kan.
Sejak ada Fiyah, kehidupan bertukar kepada 360 darjah kho!!!! Apa taknya setiap masa berkepit dengan  dia.Yelah baby baru lahir ni, memerlukan perhatian yang xtra.Nak kena jaga timing susuan dia, diapers dia,.Tu semua kena jaga.Kalau ikut buku yang aku baca, bayi baru lahir ni menyusu tiga jam sekali.Tapi aku lom sampai 3 jam dah bagi.Sebab kadang kadang  Fiyah dah berjaga.
Sejak ada baby nie, banyaklah website yang berkisar pasal penjagaan anak kecil nie.
Banyak jugak rujukan dari rakan rakan blogger.
Bila fiyah tidur ni, dapatlah blogwalking dan up entry.Lama sangat tinggal, berhabuk pulak rasanya.Ranking Alexa pun dah ke mana..huhu.

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *