Uncategorized

Dapat Hadiah Dari Blogger

Assalamualaikum
Dapat hadiah top 10 komentar di blog yumida .Sebentuk keychain dari  Indonesia.Boleh tambah koleksi yang ada..Rasa dah banyak keychain yang aku dapat darai blogger.Ada yang aku pakai, dan ada jugak yang aku simpan dalam kotak khas..heheh
Thanks kat yumida atas pemberian ini ye..
Bersiap siap untuk ke Hospital.adik dah boleh keluar hari ni.Boleh la peluk peluk baby aku nanti..seronoknya..
Aku tak sempat nak blogwalking hari ni.Cuma sempat tido lepas breakfast pagi tadi.Lepas makan ubat selsema, terus rasa ngantuk..Tu yang bantai tido je.alhamdulillah..semakin lega dan kebah demam ni.Cuma suara je sengau sikit..

Tada….cantik kan…
Thanks sekali lagi kat yumida…
Rajin rajinlah singgah blog yumida ni ye.
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE