Uncategorized

Bersarapan bersama berhari minggu

Assalamualaikum
Barulah rasa berhujung minggu bersama en.husband.Itupun dia bercuti hari ni.Temankan wife dia hari ni.
Kurang sihat sekarang ni.aku pun tak tahu kenapa lately ni,dah gi jumpa doktor, sedihnya doktor cakap, demam berlanjutan disebabkan problem jantung lama aku tu.Hadoiii..berita tulah yang aku tak nak dengar.
Kalau korang nak tau, aku dlu masa kecik kecik memang ada jantung berlubang.tahun 1996 aku operation.tapi dalam tahun 2002 gaknya aku dah tak follow checkup kat pakar…
Harap harap xdelah masalah lagi..

Lepas dah bersarapan, tm call untuk upgrade kelajuan kt umah aku ni…sebelum ni internet kt rumah ni tak sampai pun 512…so ni nak upgrade ke 1mb..
Nanti aku cerita…

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *