kisahsidairy.com

MOHON DOA KALIAN

Assalamualaikum
Tak sempat nak update entry hari ni.Terpaksa emergency leave hari ini, disebabkan adik operation hari ni.
Adik aku adalah pesakit buah pinggang.Masa awal kandungan memang teruklah bila penyakitnya datang kembali.Sehingga baby dah mencecah 33 minggu, adik aku terpaksa bersalin awal atas nasihat dari doktor.Ditambah pula dengan gula dalam darah terlalu tinggi dan darah tinggi yang naik terlalu mendadak.
Bayi seberat 2.3kg telah selamat dilahirkan pada jam 6 pagi tadi . Subhanallah. sungguh tersentuh hati aku melihatnya…
Sebaik adik aku dimasukkan ke wad biasa, bacaan darah tingginya naik lagi sehingga terpaksa dipindahkan ke ICU.Melihat keadaannya, kembali tersentuh hati ini.Doktor dah minta mak aku sign satu borang untuk operation buah pinggang..Kemungkinan dialisis akan dikenakan pada adik aku.
Bagaimana pula dengan sikecil tu..Perlukan kasih sayang disaat saat dia melihat dunia.Pelukan seorang ibu pun belum sempat dirasainya..Adik aku masih didalam pemantauan doktor.Kalau darah tingginya normal, operation bila bila masa akan berlaku.Moga ALLAH swt permudahkan urusan adik aku.insyallah..amin..

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *