tune talk

Tone Excel di Berita Harian hari Ini

Assalamualaikum
Kalau dulu,aku hanya masuk sahaja tanpa melihat apa yang aku dapat sekarang..Maknanya aku tidak silap memilih untuk memiliki Kad Tune Talk Excel nie.Sebab apa aku cakap macam tu,Bila aku fikirkan balik,Guna Telco yang lama dan Telco Tune Talk banyak perbezaannya.Bila aku menggunakan Tune talk excel nie,aku mendapat pulangan balik dan cover insurans dan banyak lagi faedah yang aku boleh dapat berbanding penggunaan telco yang lain..
Hanya dengan rm90 dan tersedia rm30 topup di dalamnya.aku dapat menikmati faedah yang banyak dari sini.
Insentif yang aku perolehi di Tune talk excel nie :-
toneexcel
toneexcel
Kelebihan Tunetalk/Toneexcel
  1. Telefon bimbit adalah kegunaan harian bagi kebanyakan peringkat umur (kecuali bayi lah yer). Semua orang memerlukannya. Ada tawaran affiliate ataupun tidak semua orang akan menggunakannya. Jadi sasaran bisnes Tunetalk adalah kepada setiap pengguna telefon bimbit.
  2. Modal yang cukup rendah. Hanya bermodalkan RM90 anda bakal memiliki SIM kad Tunetalk. Daripada modal tersebut anda memiliki kredit panggilan sebanyak RM30. Jadi modal memulakan perniagaan ini sebenarnya hanyalah sebanyak RM50 sahaja.
  3. Downline anda TIDAK perlu jumpa anda untuk reload prepaid. Mereka boleh reload di mana-mana kedai Reload, mesin ATM ataupun Online Banking.
  4. TIADA tekanan untuk maintain setiap bulan kerana syarat untuk maintain minima RM30 sebulan, sedangkan kebanyakan rakyat Malaysia memperuntukkan sebanyak RM50~RM200 sebagai kos telefon bimbit mereka setiap bulan.
  5. Bisnes Tunetalk/Toneexcel masih baru di Malaysia dan anda berpeluang antara orang yang terawal menjalankannya.
  6. Anda boleh menjalankan perniagaan ini secara online ataupun offline.
  7. Anda bersama dengan syarikat yang kukuh dan terkenal.
  8. TIADA produk untuk dijual.
  9. TIDAK perlu meyimpan stok.
  10. Umur 12 tahun dah boleh menyertainya.
  11. Syarat memiliki passport juga boleh menyertainya.
  12. Anda boleh menaja seberapa ramai yang anda suka. Ia TIADA had.
  13. Anda boleh mengekalkan nombor lama.
  14. Anda boleh membuka banyak akaun.
  15. Pasaran SANGAT luas kerana di Malaysia terdapat 30 juta pengguna telefon bimbit di Malaysia.
  16. TIDAK perlu mengingatkan downline anda untuk reload.
  17. Potensi bisnes Tunetalk ini sangat luas. Dianggarkan jumlah prepaid yang dibelanjakan di Malaysia adalah sebanyak RM16 Billioan setahun.
Dan hari ini terbukti Toneexcel mampu untuk menjana pendapatan tersendiri..
klik untuk tumbesaran
Maklumat lanjut korang boleh baca disini >
atau korang boleh whatssap  di :0187719787
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE