mineral coffee,  Uncategorized

Bertukar Kepada Mineral Coffee Hai-O

Assalamualaikum
Sarapan aku sekarang nie bertemankan Mineral Coffee yang mempunyai banyak Khasiatnya.
kalau dulu bila hari-hari dok minum Nescafe dari pelbagai jenama,confirm datang migrain aku.Tapi sejak aku amalkan Mineral Coffee ni,kurang dah penyakit Migrain aku.Kalau datang Migrain pun taklah macam dulu.Berguling-guling atas katil…Rasa habis sebotol minyak kapak aku sapu kat kepala.
Mulanya member aku kenalkan pada aku lah,bila aku try,aku rasa ia sesuai dengan aku..nak tidur pun dah senang sekarang nie.Badan taklah letih sangat.
Bila dan amalkan sekotak,aku beli lagi..Sampailah aku rasa,daripada aku beli dengan orang dengan harga pelanggan,baik aku masuk ahli…Ada faedahnya…betul tak..
mineral coffee
Mineral Coffee ni taklah sesedap nescafe kat luar tu…Dah namanya pun ubat..Takkanlah rasa sedap meluap-luap.Rasanya yang kurang manis tapi sedap berlemak dan boleh diterima dek tekak..Tapi aroma nya sangat sedap..heheh
Meh sini aku kongsikan sedikit Kebaikkan yang ada pada Mineral Coffee nie ea
  • memberi tenaga dan kecergasan sepanjang hari
  • menghilangkan rasa keletihan badan dan sengal sendi
  • mengurangkan masalah sebu ulu hati akibat masalah gastrik
  • membantu mengurangkan masalah sakit kepala akibat migrain
  • membantu mengurangkan sakit senggugut
  • membantu melegakan masalah kulit seperti jerawat badan dan ekzema
  • mengurangkan alahan seperti resdung dan alahan kulit
  • membantu mengurangkan masalah sukar tidur
  • membantu anda tidur lena diwaktu malam
  • mengurangkan masalah buasir dan sembelit
  • khasiat garam buluh untuk membantu merawat penyakit kencing manis, sakit jantung, darah tinggi dsb
Cara pembuatan Garam Buluh adalah 100% organik dan bebas daripada sebarang bahan kimia dan logam berbahaya. Kini Garam Buluh diadun bersama menghasilkan Mineral Coffee yang penuh kenikmatan dan kemewahan kopi sebenar.
Mineral Coffee mengandungi nutrien yang baik untuk kesihatan
mineral coffee
harga untuk sekotak nie pun taklah mahal sangat..Rm26.50 sahaja dan didalamnya ada 20 sachet.
CARA PENGAMBILAN:
Bancuhkan sebungkus Hai-O Mineral Coffee dengan 150ml air panas, boleh diminum selepas dikacau dengan rata.
antara penyakit yang boleh dirawat dengan mineral coffee
kot ler korang nak try boleh pmwassap aku ea :0187719787
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE