kisahsidairy.com

Charger Tab Tertinggal

Assalamualaikum
Morning Ols…
Adohaii,serba tak kena dibuatnya.ke sana sini tanya orang pasal charger.Nak lagi Samsung Tab,aku sorang je yang pakai.Kalau ikutkan hati nak je balik.Nak ambil charger tu,bila fikir keadaan jammed dan confirm masuk lambat tu,membuatkan aku cancel nak balik..
Power Bank!!! Pun tertinggal jugak..Habislah…Sales tak masuk hari nie…hehehe…eh,korang tau tak sekarang nie aku ada buat dropship untuk satu product ni,Sebab tu bila tab aku nie tak charge,sales aku pun tak jalan..>Omaiii…
Malam tadi,aku dah perasan charger tu lek lok je aku letak atas meja.Tapi tak sangka pepagi buta nie,aku boleh lupa…
Sakit hati nie!!..harap adalah yang guna Charger jenis aku nie.
Nak ambil masa tenangkan fikiran jap…see u then ye…

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *