kisahsidairy.com

Charger Tab Tertinggal

Assalamualaikum
Morning Ols…
Adohaii,serba tak kena dibuatnya.ke sana sini tanya orang pasal charger.Nak lagi Samsung Tab,aku sorang je yang pakai.Kalau ikutkan hati nak je balik.Nak ambil charger tu,bila fikir keadaan jammed dan confirm masuk lambat tu,membuatkan aku cancel nak balik..
Power Bank!!! Pun tertinggal jugak..Habislah…Sales tak masuk hari nie…hehehe…eh,korang tau tak sekarang nie aku ada buat dropship untuk satu product ni,Sebab tu bila tab aku nie tak charge,sales aku pun tak jalan..>Omaiii…
Malam tadi,aku dah perasan charger tu lek lok je aku letak atas meja.Tapi tak sangka pepagi buta nie,aku boleh lupa…
Sakit hati nie!!..harap adalah yang guna Charger jenis aku nie.
Nak ambil masa tenangkan fikiran jap…see u then ye…
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE