Uncategorized

Mereka yang Meneka Dengan Tepat

Assalamualaikum
alhamdulillah..Dah memulakan tugas hari nie..hehe..Walaupun selsema masih lagi baik,tapi boleh la lagi buat kerja.
Ingat tak masa birthday aku beberapa hari lepas,aku ada nak bagi hadiah kepada mereka yang menjawab tepat hari/bulan/tarikh birthday aku..
Aku pun tak tau mana diorang dapat maklumat nie..By the way thanks…Dan of course pemenang yang pantas nie akan mendapat hadiah dari aku,,Thanks pada korang yang wish bday kat aku…Ramai gak yang meneka betul.Tapi aku ambil yang pertama la meneka dengan betul…
Tahniah untuk Bin Muhammad..Nanti boleh bagi details kat saya ye disini ye 
sitirohaida81@gmail.com
Hari nie boleh la blogwalking…Dah lama tak blogwalking ..rindu pulak..nak settlekan kerja yang pending lagi nie..
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE