Uncategorized

Beli Souvenir Di Langkawi

Assalamualaikum
Tambah lagi mc satu hari lagi.Rasa dah worst gile bila kena tambah mc ni.
Harap esok boleh la dapat pergi kerja.Risau jugak lama-lama cuti.Dok terfikir apa akan terjadi esok.Datang kerja dengan keadaan yang happy atau tidak.Itu aku pun tak taulah.Ada sesuatu yang terjadi kat office aku sebelum aku mc semalam.
Nantilah aku cerita kat korang.Wat masa ni, aku malas nak fikir.

Ini je yang sempat aku snap.Gamat, kain batik, kain pelikat, coklat semua dah tak sempat aku snap.Dah aku agih2 kan pada rakan rakan dan jiran.
Ni yang spexial untuk aku berikan pada top komentar aku
Tunggu ya, Ada lagi yang tak bagi details.Aku nak sekali gus hantar kat abg posmen.
ngantuk mata selepas makan ubat selsema..
Petang sikit blogwalking..
See u

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *