Showing 58 Result(s)
kisahsidairy.com online shopping RANDOM

Beli Backpack Deuter Online

Assalamualaikum Dah lama cari backpack  nie..Ingatkan susah nak dapat..Adik aku bernasib baik kerana mempunyai kakak yang sanggup nak menolong..haha…So along(panggilan nama adik) berterima kasih kepada kakak mu ni. Puas menggoogle nak cari backpack  nie,yelah bukan senang-senang nak beli online.baknya kena tipu…Berbagai website yang aku buka,semata-mata nak cari info pasal backpack  nie..Heh!!! susahkan i tau.. Tapi Disebabkan along ada bagi duit extra kat kakak dia nie,Belanja beli jajan katanya…Ceh!!!..cit!!…ingat budak kecik …

Nagging RANDOM

Bila Dah Takde kerja

Assalamualaikum Selamat pagi semua..Aku pasti semua orang didunia ni Allah beri satu keistimewaan.Salah satunya kreatif. Bila dah namanya Kreatif nie,Semua benda yang dibuat,akan kelihatan cantik dan sempurna. Hehe..tetiba pepagi cerita pasal kreatif ni kan.Dah kenapa gaknya.Korang perasan tak korang nie tergolong dari orang-orang yang kreatif dalam sesuatu hal atau tidak..Kreatif ni,datang dari idea yang spontan.Tak boleh nak paksa betul tak?? Bila dah namanya kreatif,bila korang takde mood,takkan timbul nya idea …

RANDOM

Testimonial Tudung De Salma

Assalamualaikum Sekarang ni boleh dikatakan pelbagai jenis tudung di pasaran.Dari shawl sehinggalah tudung sarung…Semuanya ada mengikut trend terkini. Kalu dulu aku memang suka pakai shawl.Tapi bila bekerja aku lebih suka pakai tudung sarung.Memudahkan aku juga bila nak solat.Tak payah nak ambil masa lama untuk bersiap..Yelah, nanti orang kata ambil kesempatan pulak bersiap. Beberapa tahun yang lalu, aku dah terpikat dengan design dari De Salma.Yang penting amat sesuai dengan bentuk muka …

PRODUK REVIEW

Terima Sudah Hadiah GA-Chewable Vita-C Plus

Assalamualaikum En.posmen datang hantar parcel untuk aku hari nie..Dah agak,hadiah dari GA duniashida.com dah sampai.. Boleh baca entry dari sini pasal hadiah tu ye >> http://www.kisahsidairy.com/2014/02/menang-hadiah-dari-ga-duniashida_27.html Chewable Vita-C Plus Apakah Kelebihan Chewable Vita-C Plus Rasa lebih sedap dan lebih seronok untuk dinikmati. Lebih mudah dikunyah dan sesuai untuk seisi keluarga. Menarik minat kanak-kanak untuk mengambil Vitamin C dan dos nya sudah bersesuaian untuk kanak-kanak. Lebih sesuai untuk golongan berusia yang mempunyai masalah …

RANDOM

Jangan berhenti Berdoa

Assalamualaikum Banyak perkara yang berlaku lately nie yang memerlukan kesabaran yang tinggi untuk menghadapinya.Tetapi aku selalu percaya,Allah memberikan dugaan itu mengikut kemampuan hambanya.Inginkan hambanya terus berdoa kepada Nya ,meminta dipermudahkan segalanya. Bukan senang untuk menutup mulut orang mengatakan sesuatu yang tidak-tidak terhadap diri kita mahupun orang disekeliling kita.Bila terjadinya sesuatu perkara,Orang orang diluar sana,sungguh cepat menjatuhkan hukuman tanpa mengadilinya.Terlalu banyak wartawan yang tak bertauliah membuat spekulasi dan andaian yang tidak-tidak..Biarlah …

RANDOM

Hari Minggu Berkeseorangan

                                                                         Assalamualaikum Selamat tengahari.selamat berhujung minggu.Seronok dapat bercuti hari minggu ni.Boleh settlekan kerja rumah, boleh memasak apa yang untuk asah skill memasak..heheh Tak lupa juga boleh beriadah dengan family.Tuyang seronoknya, dan bolehlah release tension. Tu bagi husband and wife yang bercuti sama hari.Tapi tidak aku and seanteronya.. Entry masih tak puas hati lah ni…Orang best bercuti bersama family.tapi every weekend sekarang ni, hanyalah berseorangan..Tu yang tak best.Tak boleh nak buat …