Showing 58 Result(s)
kisahsidairy.com percutian

Dah pun bergerak ke Destinasi

Assalamualaikum Dahpun bergerak dari tempat aku Di Kota Tinggi..Sekarang ni berehat sebentar di RNR Machap. Harap perjalanan tiada masalah.Sedikit mabuk sebab dah lama jugak aku tak duduk dalam bus dalam perjalanan yang jauh ni. Masa minum air di hemtian RNR tadi sempat jugak berselfie dengan family,, hahah…takde selfie sensorang pun… Layan sedikit gambar kami kami ni..

kisahsidairy.com RANDOM

Top Supporter Kisahsidairy.com

Assalamualaikum Entry ni khas aku dedikasi kan untuk Top Supporter blog aku.Aku nak ucapkan berbanyak-banyak terima kasih kat korang yang sudi menyinggah dan memberi komen di dalam blog aku..Sebenarnya ramai lagi yang memberi komen kat blog aku.Tetapi Top Supporter nie paling banyak memberi komen kat blog aku..Alhamdulillah.. Jom singgah blog mereka ni ~Azhafizah.com ~Khirkhalid.com ~myfirdz-trulylove.blogspot.com ~www.mizzaiza.com ~ceritamayapersada.blogspot.com ~ourmemoria.blogspot.com ~blogashalya.blogspot.com ~sheilashahfiekry.blogspot.com ~duniazumal.blogspot.com ~jnjikita.blogspot.com Entry Autopublish nie memang aku dah siap-siap buat …

RANDOM

Yeay!!! Balik Kampung

Assalamualaikum curik goole Semangat dah nak balik kampung..Mak awal-awal dah call suruh balik cepat sikit..Sebelum berangkat malam besok,ingat nak masak-masak,bawak bekal skit..Biasalah,bila dah bawak anak-anak buah yang sekampung tu,memang la nak makan aje..untuk satu buah bas tu,memang khas family aku je..hua..hua..So,xkisah la kan nak berkampung dalam bus tu. Hari ni halfday,baru sempat up entry..Yelah nak kena prepare segala dokumen dan settlekan sikit job2 yang pending..Dah nak selesai..balik dari bercuti nanti …

nuffnang RANDOM

CPUV lagi!! Digi Project Red

Assalamualaikum Alhamdulillah…sekali lagi…Dapat BE/CPUV dari DIGI pulak..hehehe..walaupun bukan pengguna Digi,tapi Nuffnang tetap bagi aku BE/CPUV nie..macam la Nuffnang tu tau aku pakai digi ke tak..Ade Kesah ke dia.. Rasanya Nuffnang tak putus-putus berikan aku BE/CPUV..bersyukur sangat.Terima kasih jugak kat korang..kalau bukan korang yang rajin menyinggah kat blog nie,takdenya aku akan dapat percent yang tinggi dari Nuffnang..maknanya jumlah yang dikreditkan tu bergantung kepada jumlah pengunjung jugak kan. Maklumat lanjut korang boleh …

kisahsidairy.com nuffnang RANDOM

Irine Nadia Marcello

Assalamualaikum kenal ke?? Entah kenapa tetiba blog aku nie tentang Irine pulak ek?serius comel kan.. Sebenarnya tak terlintas pun kat hati aku ni blogger terkenal nie akan muncul kat Nuffnang aku..Bila dah muncul kat nuffnang ni,confirmlah dia singgah kat blog aku kan.. Seorang ibu muda kepada seorang princess kecil yang sangat-sangat comel dan isteri kepada seorang lelaki yang sangat di sayanginya. aku ambil dari blog Irine Blog Irine : Irine …

RANDOM

Bagaimanakah Cara Kita Menghadapi Dugaan Dari Allah

Assalamualaikum Setiap manusia di muka bumi ini sentiasa ada Dugaan untuk dirinya.Dugaan itu samada dugaan yang ringan atau dugaan yang berat.Cara bagaimana untuk kita menghadapi dugaan itu,terpulang kepada kita. Sesuatu Dugaan itu harus kita tempuhi walaupun berat dan pahit untuk diterima.Allah memberi kita Dugaan Hidup mengikut kemampuan yang ada pada diri kita. Google Allah menguji umatnya sesuai dengan masa dan ketikanya. Apa yang kita lakukan apabila kita dilanda Dugaan yang …

INFO kisahsidairy.com RANDOM

Migrain Menyerang!!

Assalamualaikum Migrain nie memang dah sinonim dengan tubuh badan aku..Nak kata kerap tu taklah sangat.Tapi bila Migrain ni datang,Makan dua tiga hari jugak nak baik..Sebelum keluar rehat ni,aku dah rasa sakit kepala mencucuk-cucuk ni…Tak tau lah boleh OT ke tak ni…huhu.. google Apa itu Migrain? Migrain nie sejenis sakit kepala yang kronik(ha!!!,…kronik sangat ke)Mangsa Migrain mungkin tidak dapat melakukan tugas seperti biasa ,tidak boleh makan ,minum dan hanya mampu berehat …

RANDOM

Dah Hari Khamis!!

Assalamualaikum Selamat pagi semua..Hari khamis dah…tak sabar dah nak cuti ni,Sibuk settlekan kerja yang pending.Takut nanti naik kerja dah melambak pulak kerja atas meja nie kan..Kang hado yang tak pueh hati aku bercuti..lalala… Tak kisah lah..cuti nanti tak nak fikir hal kerja..Fikir nak seronok je..Bukan selalu dapat makan angin,walau nak makan angin kat sini senang..nganga jelah mulut tu kan..kan.. Preparation?? Tak payah nak prepare sangat la sebab bukan banyak beno …

PRODUK REVIEW review product

Teaser : LC Derma Review Product

Assalamualaikum Tengok tajuk entry aku ni..Siap ada Teaser lagi…ngalahkan filem pulak…Aku memang suka untuk mencuba sesuatu benda yang baru ni,khususnya tentang kecantikkan..Walaupun tak secantik Neolofa,Tiada wanita yang tidak mempunyai hak untuk tidak menjadi cantik…cewahhhh..ayat ko kan!!.. siap bold lagi Selagi belum ada satu product yang aku rasakan boleh memudaratkan kulit wajah aku ni,selagi tulah aku akan terus mencuba sesuatu produk.. Kulit muka aku nie memang bermasalah.Bila hormon tak stabil ni,muncullah …