Nagging

Cuti Sakit Hari ni

Assalamualaikum
Alhamdulillah…Lega sikit lepas jumpa dengan doktor tadi..Cuma paling tak suka selsema nie yang belum kebah lagi.Hidung pun dah melecet sebab selsema…Ikutkan hati hari nie memang tak larat nak kemana-mana..
Tapi fikirkan nak kena juga ambil medical leave,aku gagahkan juga ke klinik.Start kena demam dari balik Langkawi lagi..Entry pasal percutian tu pun aku terpaksa tunda sebab memang tak sempat nak update.
Blogwalking pun tak sempat.
Harap demam nie tak berpanjangan la.Rindu nak blogwalking kat blog korang.
Internet nie makin lama,makin melampau slow.Saja nak sruh upgrade biar laju..Padahal dulu ok jerk.Sejak2 orang TM call sruh aku upgrade baru nielah line buat hal…Komplot ke hapa!!
Nampaknya terpaksa jugak upgrade kelajuan internet nie disebabkan aku ngan husband baru je memulakan bisness baru nie.Harap harap semua impian kami Tercapai Inysallah..Amin
Lepas makan ubat selsema ni,rasa mengantuk pulak…Esok aku sambung blogwalking.Minta maaf sesangat kat korang sebab tak membalas balik kunjungan ye..

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *