Uncategorized

It's my birthday

Assalamualaikum
Alhamdulillah, diberi lagi kehidupan yang baik dikala usia makin meningkat.
Thanks a lot kat rakan rakan yang wish birthday aku hari ni,
Semoga semakin menginjaknya umur lagi setahun nie, diberikan kesihatan yang baik, dimurahkan rezeki dan dikurniakan zuriat yang soleh dan solehah.
Tapi hari nie terpaksa kuarantin kat rumah sebab dari semalam aku demam dan selsema.
Eh!!! Cuba korang teka berap umur Ku tahun ni.Sesiapa yang meneka tepat umur aku siap tarikh lahir aku, hari, bulan dan tahun lahir, aku bagi hadiah…Serius ni..
Just komen jelah kat bawah ni.Nanti aku check sapa yang betul menjawab soalan aku ji..
Just komen macam ni je “18 april 2009”
Perasan sungguh ko kan…hehehe..dah tua weiii…
Need some rest lepas dah ambil ubat ni..see uols tomorrow.

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *