Uncategorized

Cenderahati Untuk Top Supporter Kisahsidairy.com

Assalamualaikum
Korang ingat lagi tak entry aku sebelum pi bercuti..Tuari aku ada bagitau korang nama-nama top supporter untuk Blog aku nie..Top supporter nie adalah rakan blogger yang rajin menyinggah dan memberi komen di Blog aku..Atas usaha sama mereka..cewahhh!!..sedikit saguhati tanda kenang-kenangan untuk mereka yang terlibat.
Ole -ole dari langkawi memang aku beli khas untuk para supporter aku nie..
Kepada Rakan blogger yang tertera namanya dalam Top Supporter aku nie diminta kerjasama mereka untuk memberikan  nama/alamat/url blog korang pada aku.
korang boleh emelkan kepada : sitirohaida81@gmail.com dengan kadar segera…
top supporter
Link Blog mereka.Kotlah ada yang belum terjah…
~Azhafizah.com
~Khirkhalid.com
~myfirdz-trulylove.blogspot.com
~www.mizzaiza.com
~ceritamayapersada.blogspot.com
~ourmemoria.blogspot.com
~blogashalya.blogspot.com
~sheilashahfiekry.blogspot.com
~duniazumal.blogspot.com
~jnjikita.blogspot.com
Terima Kasih tak terhingga untuk korang ye.
Entry percutian aku ke langkawi tu,rasanya tak sempat lagi nak update buat masa nie,Faham-faham jelah bila dah lama bercuti,Kerja kat office ni,berlambak-lambak nak kena buat..So aku KIV dulu lah ye.

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *