blogger,  kisahsidairy.com,  nuffnang,  Uncategorized

Irine Nadia Marcello

Assalamualaikum
kenal ke??
Entah kenapa tetiba blog aku nie tentang Irine pulak ek?serius comel kan..
Sebenarnya tak terlintas pun kat hati aku ni blogger terkenal nie akan muncul kat Nuffnang aku..Bila dah muncul kat nuffnang ni,confirmlah dia singgah kat blog aku kan..
Seorang ibu muda kepada seorang princess kecil yang sangat-sangat comel dan isteri kepada seorang lelaki yang sangat di sayanginya.
aku ambil dari blog Irine
Blog Irine : Irine Nadia Marcello
Aku pun tak tahu apa yang dicari di blog picisan nie,tetapi mungkin sebab aku salah seorang stalker blog Irine kot.Thanks Irine singgah blog ni…hehe.mungkin kerap jugak aku stalker blog Irine walaupun tak kerap mana pun..Bukan stalker yang jahat okeh..Stalker yang suka membaca dan melihat gambar-gambar yang ada di dalam entry-entry Irine.Yang paling suka bila tengok kat IG Irine..Pasal princess dia yang comel tu..Korang tengok tak gelagat Princess Medina bila dia menangis…hehehe..cubalah korang tengok..Pasti mencuit hati..Sangat -sangat comel occay..
Thanks kat Irine Singgah Blog ni..And big thanks kat Mereka yang sentiasa melawat blog aku ni.Tanpa korang siapalah aku…cewahhh…
Entry nie bukan bertujuan untuk riak ke ape..cuma sekadar teruja la bila mana mereka yang dikatakan hebat dan mempunyai follower yang ramai dan peminat yang ramai,datang menyinggah di blog aku yang tak pernah pun komen di blog Irine..hehehe..jujur betul kan..
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

40 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE