Uncategorized

Dah Hari Khamis!!

Assalamualaikum
Selamat pagi semua..Hari khamis dah…tak sabar dah nak cuti ni,Sibuk settlekan kerja yang pending.Takut nanti naik kerja dah melambak pulak kerja atas meja nie kan..Kang hado yang tak pueh hati aku bercuti..lalala…
Tak kisah lah..cuti nanti tak nak fikir hal kerja..Fikir nak seronok je..Bukan selalu dapat makan angin,walau nak makan angin kat sini senang..nganga jelah mulut tu kan..kan..
Preparation??
Tak payah nak prepare sangat la sebab bukan banyak beno baju yang aku bawak.Cukup untuk beberapa hari je..Tak cukup boleh beli…hehehe..saje je kan nak perabih duit ko mak jemah!!
puff!!! exhausted gila dari semalam dok prepare tu ini kat office ni..Kemungkinan work station aku akan berpindah..Tak tahulah berpindah ke tempat yang lebih aman atau tidak..Tapi ada ura-ura aku sendiri yang kena kemas work station yang dah berhabuk beranak pinak segala bagai..Biasalah..Company cincai macam ni..Aku follow je..Janji diorang tak kacau aku dah..
Tak ikhlas??? ,confirm korang kata,aku tak bersyukur.Hoit!!! bersyukurlah.Kalau korang duduk kat tempat aku pun korang akan mengeluh.macam tak ikhlas jugak la..Nak tunjuk workstation aku pun rasa malu..Dah banyak kali aku request untuk pindah department..tapi tak boleh..Sebabnya…malas nak bagitahu.
Korang nak tengok ke workstation aku..Kalau entry nie dapat komen lebih 100 hari ni aku amik gambar workstation aku and aku akan publishkan kat korang,.Tu pun kalau lebih 100…hahaha…
Tak bersyukur lagi??
Yelah its Unfair sangat-sangat bila Clerk lain boleh dapat workstation yang cantik,kemas dan selesa sedangkan aku…Malas nak sambung ayat tu..
bersyukur sebab aku boleh cuti bila-bila masa tanpa larangan..hehehe…Suka hati aku nak ot sampai pukul berapa..Tapi..aku yang malas…
Dah..cukup melalut…sat gi sambung lagi…Ada kerja aku nak bereskan…Sesambil tu aku blogwalking kat blog korang ea!!
p/s : Masih terasa akan kehilangan  MH370..Teruskan berdoa yang terbaik untuk mereka.
Sebelum memulakan sesuatu kerja,pagi ni jangan lupa sedekahkan Al-fatihah untuk kedua ibu bapa..Insyallah..
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE