holiday,  kisahsidairy.com

Kalaulah Ada kantin

Assalamualaikum
Kan best kalau kat company aku ni ada sediakan kantin..Tak payah susah-susah nak keluar makan.Bila keluar makan,ambil masa  yang lama jugak nak order dan tunggu makanan.45 minit yang diberikan kadang-kadang terpaksa dilanggar hingga 5-10 minit…huhu..sedih..
pinjam google jap
Time hujan dah tak boleh nak keluar walaupun ko ada kereta..senang cerita banyak sebab la yang perlu diambil kira..
Bawak bekal???Hari -hari aku memang bawak bekal untuk sarapan..Itu memang wajib kecuali kalau terlambat..beli je kat luar..
Untuk tengahari pulak selalunya aku akan keluar makan,tapi kalau dah terlebih makanan kat rumah tu,aku bawak la..
Bila kelaparan nak focus kerja pun susah…nasib baik ada roti yang boleh dimakan untuk alas perut..
nak keluar tadi memang tak boleh sebab hujan sangat lebat dan angin..
google
Nak tunggu sampai pukul 5 ni,dah mendidih perut…takut gastrik melanda je..aduyaiii…
Tapi….ada sikit gembira hari ini,yessssss…..cuti dah diluluskan…Bermakna minggu depan aku bercuti..
nak pi holiday dekat-dekat je dengan family…Tak pernah lagi jejak ke Langkawi..1st time beb…heheh..walaupun orang lain dah berpuluh-puluh kali pergi..I tak kesah Hokey…
Tapi ada sesuatu yang aku akan bawak balik untuk diberikan kepada pengkomen Tegar blog nie..
Agak-agak korang sape…kalau nak sesuatu yang istimewa tu,rajinlah komen kat blog aku nie ea..
Teringin nak buat GA…tapi..nantilah dulu…
Banyak benda nak kena focus sekarang nie..

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *