nuffnang,  Uncategorized

CPUV:Zinger Reloaded

Assalamualaikum
Sebenarnya nak update entry semalam pasal dapat BE/CPUV nie,tapi malas nak duduk depan komputer.
Lebih suka guna tab yang depan mata.Tapi disebabkan aku tak berapa nak terror guna Bloggerdroid tu,aku bawak entry semalam untuk pagi ni…hehe
Thanks sekali lagi kat korang yang rajin terjah blog aku nie.Alhamdulillah,rezeki tak putus-putus Nuffnang bagi.Syukur..Boleh topup nak beli handphone..huhu..
BE/CPUV kali nie aku dapat dari Zinger Reloaded..Maknanya KFC telah melancarkan produk terbaru dari mereka iaitu KFC Zinger Reloaded yang berharga seperti dibawah nie..
Kepada korang yang belum try lagi product terbaru dari mereka boleh la mencuba sekarang..Ingat petang nie baru nak try..huhuh…
Maklumat lanjut korang boleh ke page KFC Malaysia
Ahamdulillah..semalam hujan seharian..Sejuklah sikit bumi Allah swt nie..
Apa pun Allah swt mendengar setiap keluh kesah hambanya,Teruskan berdoa..
#prayformh370

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *