keywords

Keyword Nama saya

Assalamualaikum
Bila dah sorang sorang kat rumah, banyak benda boleh buat.Tak pergi mana mana pun.Just menikmati kesejukkan hujan dari dalam rumah..Barulah rasa sejuk je keadaan sekeliling.
Dok godek godek Nuffnang hari ni.Ternampak satu Keyword nama aku sendiri.Takkan ada orang nak cari blog kak ida.emmmm…sila jangan perasan ye tuanpunya blog.Kadang kadang ramai tak kenal siapa empunya blog ni.Yelah nama blog ni lari dari nama aku.Tuan empunya blog ni bernama EDA.Ada orang panggil kak ida..Yelah, I sedar I dah kertu..Sebab tu orang panggil kak ida.Lagi satu aku tak kisah pun orang nak panggil apa..Janji x lari dari nama aku..heheh..
Dah tua pun…Bulan ni genaplah umur aku 33 tahun.Cam tak caya pulak.Aku rasa baru tahun lepas aku amik spm… (perasan sangat kan)…
Sebenarnya keywords yang paling hits hari ni adalah Pelakon Projek Memikat Suami.
Hits pun 8 je..Aku akui, pageviews aku sehari tak sampai pun 10k…Tapi takpe…pelan pelan kayuh.Lagipun aku jarang kot up entry yang boleh orang ingat aku..hua…hua…
Chill la….Mak jemah tak kisah…life must goes on..hehehe…
Eaok dah kerja..Nak pi iron baju siap siap..esok tak kelam kabut..
Tata..titi…tutu…

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE