Uncategorized

CPUV March : Herbal Essence

Assalamualaikum
Alhamdulillah…ada lagi BE/CPUV yang muncul.Tengah menari-nari kat dalam blog aku nie..Thanks kat korang sebab selalu sudi singgah kat blog aku walaupun lately nie,pageviews semakin menurun..Huhu…Orang tak sudi nak masuk blog aku kot..
But it’s ok..Kita tak boleh nak memaksa…Walaupun Pageview blog ni rendah,tak bermakna aku nak give up bagai..Aku akan terus berblogging..mencatat apa sahaja yang ingin aku catatkan dalam blog kesayangan aku nie.
Mungkin aku kena terima,aku masih baru dalam bidang ni,walaupun dah bertahun-tahun berblogging.Cuma setahun dua nie baru aktif.Mungkin aku tidak pandai karang ayat yang boleh buat semua orang rasa teruja untuk kembali menyelinap ke blog picisan aku nie..ececeh….But it’s ok.Life must go on…belajar dari sesuatu..
neogal
Oklah..berbalik dengan cerita BE/CPUV tadi..Nuffnang bermurah hati nak bagi lagi.Kali nie dari Herbal Essences keluaran dari Jepun..Dulu aku pernah jugak pakai Herbal Essence nie..Gila wangi rambut kalau pakai ni,lepas tu rambut akan menjadi lembut.selembut sutera gitu…
IMG_23012014_154317
Herbal Essence :Japan series nie akan dilancarkan melancarkan satu parti khusus untuk blogger..yea!!!!..
Tapi tak mungkin ko nak pergi kan!!…Parti yang akan diadakan itu nanti mempunyai tema sendiri iaitu
โ€œHerbal Essences Neo Gal Partyโ€!
Wah..ada tema bagai…Herbal Esseneces Neo Gal Party nie juga akan didatangi blogger-blogger seperti 
 Jane Chuck, Cheesie, BoBo Stephanie, FourFeetNine, Mia Suraya, Bwincessnana and Myamethyst-Shea.Korang kenal ke????..Tak kenal sila google occay..
Di mana akan diadakan party tu,sini alamatnya
Date : 13th April 2014
Venue : The Pool, KL
Time : 4:30PM โ€“ 7:30PM

Untuk korang yang ingin mendapatkan tiket nie,korang boleh la klik SINI atau korang lawati IG mereka disini.
#HerbalEssences @Nuffnang

Tapi sebelum tu,korang kenalah sertai peraduan dulu sebelum mendapatkan tiket ye anak-anak…

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *